ЗА НАС

Милица Димитрова

Детската мечта на Милица е да бъде художник и се трансформира през архитектура в средното образование до графичен дизайн в университета. Разбира се общото във всички тях е творческия подход, усет към изяществото и прецизност във всеки детайл от зараждането на идеята до нейната реализация. Рисуването не е преставало да заема основна част от професионалната изява и светоусещане на Милица, която е графичен дизайнер на свободна практика още от студентските си години.

Милиарт се ражда в един и същи период с обучението по Астрология през 2014, като прегръща едновременно страстта към създаването на космически звездни продукти и любовта към познанието! Всеки часовник под марката на milliart е създаден персонално с познание за астрологичните принципи от Милица и се превръща в технологично бижу от нейния партньор в живота и в ателие Димитър!

Освен в космическите часовници, астрологичната мъдрост намери своето приложение през 2019 и в създаването на единствените към този момент Астрологични Календари и Планери под бранда на Aquaries Astro.

Димитър Христов

Да има творческо ателие и възможността да работи като артист с любимият си човек, е сбъдната мечта!

Съосновател, съсобственик и технологично мислещият човек зад milliart. Той винаги е вярвал в силата и ползата от създаването на нещо ново и уникално от отпадъци. Мечтата му беше да живее по-малко корпоративен и повече творчески живот, което също да му помогне да превърне своите умения и интереси в начин на живот и той го прави с milliart. И ако е вярно, че онзи, който е открил своето призвание, всъщност си доставя удовлетворение, а не работа, то Митака, както го наричат приятелите, не е работил нито един ден!

Неговата специалност е познаването на материалите и химията зад процеса, което е ключът към перфектния продукт. След безкрайни експерименти и месеци упорита работа заедно с Милица, тe създадoха търговска марка на пазара със светещи в тъмното звездни часовници на milliart. Той все още разширява границите си, като експериментира с различно оборудване и техники.