milliart началото

milliart family artwork milica dimitar

По един особено мистично-астрологичен начин 2012 постави началото на Милиарт, без да знаем все още как космосът е заживял в нас, проправяйки си светъл път през галактики и съзвездия.

Малко по малко с изгрева на всеки нов ден, домът ни условно разширяваше своето предназначение и една сутрин вече бе повече ателие за рисувано стъкло.

Разпознахме Etsy като пространство, което да приюти твореския ни порив и заряд и буквално няколко дни след стартиране на нашия магазин, имахме първата си поръчка! 

Уау, казахме си докато откриваме смисъл в това, което правим и то носи радост и щипка магия в домовете на нашите клиенти, няма стихия която да ни попречи да продължаваме!

Открихме призванието си в създаването на нашите единствени по рода си космически, астрологични и светещи часовници. 

Астрологичните съзвездия и всички планети от нашата слънчева система са част работния ни ден и тиктикат в синхроничен ритъм в ателието ни във Варна, България.

През 2014 нашия проект за “Техностарт”, насърчаващ иновационната активност на младите хора в България, се озова на II ро място измежду 180 други проекта! В резултат на това успяхме да оборудваме първото си ателие за рециклирано стъкло. Малко по-късно напълно завладени от мистичния свят на астрология създадохме първия си часовник-планета, последваха съзвездия и така….целия комос 🙂

Но нищо от това нямаше да е достатъчно за 2014г., защото почти в нейния край се родиха нашите изумително красиви и сладки синове – близнаци!

Благословени и благодарни сме, че оттогава споделят нашия ритъм на живот и усет към изяществото и красотата във всичките й форми!

Не скриваме, че нашите космически часовници са популярни на всеки континент, щастливи сме да споделим, че нашата Луна прелетя чак доооооо Чукотка?! А бога на океаните, създаден от нас светещ астрологичен часовник Нептун имаше специално издание с неповторим размер, можехме спокойно да се разположим и четиримата върху него и щеше да остане място поне за една русалка 🙂

SHARE ON FACEBOOK
TWEET TO FOLLOWERS
PIN ON PINTEREST
SENT VIA EMAIL

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

milliart началото